Søk om midler fra andre


Søk selv, eller få bistand.

Industriutvikling Vest gir deg muligheten til å søke om midler hos ulike finansieringskilder. Uansett om du ønsker å ta styringen selv eller foretrekker vår ekspertise ved din side, er vi her for å bistå. Du kan søke om midler direkte fra andre instanser eller dra nytte av vår veiledning og støtte i søknadsprosessen. Uansett hva du velger, er målet vårt å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter og ambisjoner. 


Hvem kan du søke hos?

 Vi gir deg tilgang til et bredt spekter av finansieringsmuligheter, inkludert muligheten til å søke om midler fra anerkjente kilder som Alver næringsfond, Innovasjon Norge og Spinnfondet. Vår rolle er å hjelpe deg med å navigere i søknadsprosessene og maksimere dine sjanser for suksess. Enten du har et prosjekt i tankene eller trenger kapital for å realisere din virksomhetspotensial, kan Industriutvikling Vest veilede deg gjennom alle trinnene.

Alver kommune sin logo

Alver næringsfond

Næringsfondet kan nyttast både til tiltak for verksemder og til tilretteleggande næringstiltak i regi av kommunen eller andre typar organisasjonar. For verksemder med forankring i Alver kommune.

Søk her

Innovasjon Norge sin logo

Innovasjon Norge

Finansiering til innovative oppstartsselskaper som skal avklare realismen i forretningsidéen, utvikle nye produkter eller tjenester og bygge bærekraftige forretningsmodeller.

Søk her

Spinnfondet sin logo

Spinnfondet

SPINN er fondet for nyskaping og omstilling. Opptil kr. 750.000,- tildeles en eller flere mottakere i 2023. Fondet har som formål å forvalte gavemidler bevilget av Sparebanken Vest til næringsutvikling.

Søk her


Trenger du bistand med å søke midler?


Vi hjelper deg med å søke midler for å maksimere sjansene dine for suksess!

Ring Tore André på tlf: 
91 57 54 50

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet under, stille et spørsmål eller bestille et møte.

Bilde av Tore André Sines
Separate email addresses with a comma.