Siva legger til rette for bærekraftig vekst i industri og næringsliv

Sivas virksomhet er tilstede over hele landet, og de bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn. 

Selskapet for Industrivekst logo


Introduksjon

Velkommen til vår presentasjon av SIVA, en institusjon som er ledende innen innovasjon og næringsutvikling i Norge. På denne siden vil du få vite mer om SIVA sin rolle, deres tjenester og betydningen de har for bedriftsutvikling og innovasjon i landet. Du vil også få se nærmere på suksesshistorier og strategier som kan hjelpe din bedrift å vokse og trives.

Hva er SIVA?

SIVA, også kjent som Selskapet for Industrivekst, er en statlig aktør som spiller en avgjørende rolle innen innovasjon og næringsutvikling i Norge. SIVA har en klar visjon om å fremme økonomist vekst og bærekraftig utvikling i landet ved å støtte oppstartsbedrifter og hjelpe etablerte bedrifter med å vokse. 

SIVA sine tjenester

SIVA tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for å støtte bedrifter i ulike utviklingsfaser. Her er noen av de viktigste tjenestene SIVA tilbyr:

Inkubasjonstjenester

SIVA sin inkubasjonsordning er utviklet for å hjelpe nyetablerte bedrifter med å utvikle seg og vokse. Gjennom inkubasjonstjenestene får bedriftene tilgang til kontorlokaler, veiledning fra erfarne mentorer, nettverksbygging og finansiell støtte. Dette gir bedriftene en solid plattform for å lykkes i den kritiske oppstartsfasen.

Næringshager

SIVA sine næringshager fungerer som klynger av bedrifter og kunnskapsinstitusjoner innenfor spesifikke bransjer eller områder. Disse næringshagene gir bedriftene muligheten til å samarbeide, utveksle kunnskap og dra nytte av synergier. Næringshagene er et viktig økosystem for bedriftsutvikling og innovasjon, og de er spesielt nyttige for små og mellomstore bedrifter.

Inkubatornettverk

SIVA sitt inkubatornettverk er en samling av sentre for innovasjon og næringsutvikling rundt om i landet. Disse sentrene fungerer som knutepunkter for gründermiljøer og innovasjon. De tilbyr et bredt spekter av ressurser og tjenester for å støtte bedrifter med høy vekstpotensial. Inkubatornettverket spiller en viktig rolle i å bygge bro mellom gründermiljøet og etablerte bedrifter. Industriutvikling Vest er en slik inkubator.

Er du på vei i "jeg vet best fella"?


Ta en titt på suksesskriteriene til bedriftene som har lykkes. Kanskje finner du at du ikke har alt på plass selv akkurat nå? Be om hjelp, så du raskere og enklere kan lykkes med din idè eller bedrift. 

Skal du bli verdens beste alene? 

Hva skulle til for at Cecilia Brækhus ble verdensmester?


Slik kan du få hjelp av en SIVA-partner.

Hvis du ønsker å få hjelp fra SIVA har du kommet til rett plass. Industriutvikling Vest er en SIVA-partner, og kan være en uvurderlig ressurs for bedrifter som søker hjelp og støtte til sin utvikling. En SIVA-partner kan tilby skreddersydd veiledning, tilgang til et omfattende nettverk, viktige ressurser og muligheter for finansiering. 

Med vår ekspertise kan vi hjelpe bedrifter med å akselerere veksten og lykkes i et krevende marked. 


SIVA Partner logo


Kontakt oss i dag!

Vi kan hjelpe din bedrift med å lykkes!


Ikke nøl med å ta kontakt. Alle henvendelser er 100% uforpliktende for deg.

Ring Tore André på tlf: 
91 57 54 50

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet under, stille et spørsmål eller bestille et møte.

Bilde av Tore André Sines
Separate email addresses with a comma.