Eiere

SIVA logo

SIVA SF

Siva – Selskapet for industrivekst – er et statlig foretak som utvikler, eier og finansierer en nasjonal infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling bestående av inkubatorer, næringshager, katapult-sentre, innovasjonsselskaper, samt innovasjonssentre og industribygg.

LES MER

WERGELAND HOLDING AS

Wergeland Group er ett familieeid industrikonsern som er opptatt av å skape aktivitet og verdier i lokalsamfunnet. Vår misjon er «Å skape lønnsomme arbeidsplasser i distriktet».


 LES MER

Wergelandgruppa logo
Equinor logo

EQUINOR ENERGY AS

Equinor er et internasjonalt energiselskap som har forpliktet seg til langsiktig verdiskapning i en lavkarbon-framtid. Vårt formål er å omdanne naturressurser til energi for mennesker og framgang for samfunnet.

LES MER

CCB MONGSTAD AS

Mongstadbase AS ble etablert i 1984 som forsyningsbase for Norsk Hydro sine aktiviteter på sokkelen. Selskapet ble oppkjøpt av Coast Center Base AS i juni 2015, og endret navn til CCB Mongstad AS fra 3. september 2015. Med rundt 260 årsverk er CCB Mongstad AS en av de største private arbeidsplassene i regionen.

 LES MER

CCB Mongstad logo
LOBAS logo

LOBAS

Bedriften har sine røtter helt tilbake til 1918 da Andreas Jacobsen startet med spikerproduksjon og smiedrift i Flatevad på Osterøy.  Produktutvalget har gjennom bedriftens historie variert innenfor metallindustriens mangfoldige verden.  Omsetningen nådde 257 millioner kroner i 2021.

LES MER

ASSETS BUYOUT PARTNERS

Asset Buyout Partners er et selskap innen industriell eiendom med en dedikert investeringsstrategi som fokuserer på kritisk viktig eiendom og infrastruktur plassert i større norske energi- og maritime klynger.  Visjonen til Asset Buyout Partners er å være den ledende investoren og utvikleren av industriell eiendom og infrastruktur i Norge.

  ​LES MER

Asset Buyout Partners logo
Tysse Mekaniske Verksted logo

TYSSE

Tysse Mekaniske Verksted AS ble etablert i 1964 av gründer Bertin Kåre Tysse i sin egen hjembygd Tysse på Osterøy. I 1972 startet Tysse Mekaniske Verksted AS opp med produksjon av tilhengere, som nå er hovedprodukt til bedriften. I dag er modellutvalget innberegnet vektklasser og kassestørrelser på flere hundre modeller.

LES MER

MJØS METALLVAREFABRIKK AS

Sentralt forankret i vår forretningsidé, er vårt ønske om å tilby våre kunder en opplevelse som bygger relasjoner for fremtidig samarbeid. Med en god og tverrfaglig kompetanse fra nesten 60 medarbeidere, er vi en solid og pålitelig underleverandør til både norske og internasjonale industribedrifter.

  LES MER

Mjøs Metalvarefabrikk logo