Har du en idè med forretningspotensial?

Vi hjelper deg fra idè til en etablert bedrift rigget for suksess!


FÅ HJELP MED Å STARTE bedrift     kontakt oss 


Gründere tilknyttet en inkubator har større sannsynlighet for å lykkes!

En inkubator kan sammenlignes med en rugekasse, der gode bedriftsideer får vokse seg levedyktige. 

Hos oss får du mulighet til å være med i en inkubator, og vårt inkubasjonsprogram tar for seg de viktigste stegene i det å etablere en bedrift. Vi lager et skreddersydd program som er tilpasset din idè og bransjen du opererer i.

Som gründer er du ansvarlig for prosjektet og bedriften din, mens vi bidrar som en strategisk partner og rådgiver med kompetanse, nettverk og kapital. 


Folk diskuterer rundt et bord

Forretningsutvikling

Vi hjelper deg med å sette opp forretningsmodeller og -planer, utfører markedsanalyser og alt annet som er forbundet med etableringen og utviklingen av din bedrift. 

Kapital

Vi kan bidra direkte med kapital til ditt prosjekt, bistå i søknadsarbeid til ulike tilskuddsordninger, sette deg i forbindelse med investorer eller annet som sikrer den økonomiske gjennomføringsevnen til din bedrift.

Nettverk

Våre samarbeidspartnere og nettverksorganisasjoner er svært nyttige ressurser i arbeidet med å utvikle din bedrift. 

Nettverket vårt består av aktører innen privat og offentlig sektor, forskning og utvikling og vi hjelper deg med å finne aktuelle samarbeidspartnere, pilotkunder, mentorer og investorer.

Kontorplass

Vi tilbyr topp moderne kontorlokaler sentralt i Knarvik med alt du trenger av fasiliteter, slik som møterom med prosjektor, auditorie, kantine m.m.

Vi tilbyr også fleksibel drop-in utleie for de som trenger en arbeidsplass på kort varsel. Med enkel tilgang og alle nødvendige fasiliteter, passer det perfekt for travle profesjonelle på farten.


Ønsker du å få din idè vurdert?

Eller har du spørsmål rundt det å starte bedrift?

Ønsker du å få din idè vurdert og få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg fra idé til en etablert bedrift rigget for suksess?

Ring Tore André på tlf: 
91 57 54 50

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet under, stille et spørsmål eller bestille et første møte.

Bilde av Tore André Sines
Separate email addresses with a comma.