Ansatte


Bilde av Børge Brundtland

Børge Brundtland
Dagleg leiar

Børge Brundtland har lang erfaring fra revisjons- og konsulentbransjen, både innen privat, kommunal og statlig sektor. Videre har han bakgrunn fra AGR Group som økonomisjef og administrerende direktør i ett av AGRs datterselskap. Børge er også daglig leder i Mongstad Vekst AS som utvikler næringsarealer på Mongstad. Han har lang erfaring fra verv innen frivillig sektor.

E-post: bb@iuv.no
Tlf: 41 16 39 08

Sosiale medier

Bilde av Tore André Sines

Tore André Sines
Inkubatorleiar/senior forretningsutviklar

Yrkesbakgrunn fra NHO, Innovasjon Norge og treindustrien. Jobbet mye av arbeidskarrieren med utvikling mellom det offentlige, næringsliv og virkemiddelapparat. 10 års erfaring fra NHO sitt nasjonale leverandørutviklings-program med konkrete innovasjonsprosjekter mellom offentlig og privat sektor. Lang erfaring med operativ prosess-, prosjektledelse og strategisk arbeid. Har meget god kunnskap om virkemiddelapparatet og områder som bærekraftige forretningsmodeller og sirkulærøkonomi. Utdannelse: Mastergrad fra Universitetet på ÅS innen skog, miljø, industri og ressursøkonomi.

E-post: ts@iuv.no
Tlf: 91 57 54 50

Sosiale medier

Bilde av Karen Guldbrandsøy

Karen Guldbrandsøy
Administrativ leder

Karen Guldbrandsøy har lang erfaring innen administrasjon, personalledelse, salg/ markedsføring og rekruttering.

Hun har de siste 10 årene jobbet med rekruttering og oppfølging av teknisk og administrativt personell til olje og gassindustrien i Norge, både on – og offshore, til norske og internasjonale selskaper.

Karen har også internasjonal erfaring som Administrative Officer/ General Manager for Norwegian Business Council i Dubai med ansvar for den daglige drift, eventplanlegging og business networking for de norske selskapene i De forente arabiske emirater.

E-post: kg@iuv.no
Tlf: 41 67 80 70

Sosiale medier


Bilde av Einar Våge

Einar Våge
Head of project Greenspot Mongstad

Solid erfaring (16 år) som toppleder fra IT og Digitaliseringsselskapet Atea AS. Ansvarsområdet har vært å bygge og utvikle selskapet på Vestlandet, fra Stavanger til Kristiansund (8 lokasjoner). Solid erfaring med strategiarbeid, personalledelse og utvikling, organisering, markeds- og kundearbeid for gjennom dette å nå vekstmål. Har også styreverv og et styrelederverv i bedrifter på Vestlandet. Utdannelse: Automasjonsingeniør og ulike lederutviklingsprogrammer.

E-post: einar.vaage@iuv.no
Tlf: 93 05 58 08

Sosiale medier