Ansatte


Bilde av Børge Brundtland

Børge Brundtland
Dagleg leiar

Børge Brundtland har lang erfaring fra revisjons- og konsulentbransjen, både innen privat, kommunal og statlig sektor. Videre har han bakgrunn fra AGR Group som økonomisjef og administrerende direktør i ett av AGRs datterselskap. Børge er også daglig leder i Mongstad Vekst AS som utvikler næringsarealer på Mongstad. Han har lang erfaring fra verv innen frivillig sektor.

E-post: bb@iuv.no
Tlf: 41 16 39 08

Sosiale medier

Bilde av Tore André Sines

Tore André Sines
Senior Forretningsutviklar

Yrkesbakgrunn fra NHO, Innovasjon Norge og treindustrien. Jobbet mye av arbeidskarrieren med utvikling mellom det offentlige, næringsliv og virkemiddelapparat. 10 års erfaring fra NHO sitt nasjonale leverandørutviklings-program med konkrete innovasjonsprosjekter mellom offentlig og privat sektor. Lang erfaring med operativ prosess-, prosjektledelse og strategisk arbeid. Har meget god kunnskap om virkemiddelapparatet og områder som bærekraftige forretningsmodeller og sirkulærøkonomi. Utdannelse: Mastergrad fra Universitetet på ÅS innen skog, miljø, industri og ressursøkonomi.

E-post: ts@iuv.no
Tlf: 91 57 54 50

Sosiale medier

Bilde av Karen Guldbrandsøy

Karen Guldbrandsøy
Administrativ leder

Karen Guldbrandsøy har lang erfaring innen administrasjon, personalledelse, salg/ markedsføring og rekruttering.

Hun har de siste 10 årene jobbet med rekruttering og oppfølging av teknisk og administrativt personell til olje og gassindustrien i Norge, både on – og offshore, til norske og internasjonale selskaper.

Karen har også internasjonal erfaring som Administrative Officer/ General Manager for Norwegian Business Council i Dubai med ansvar for den daglige drift, eventplanlegging og business networking for de norske selskapene i De forente arabiske emirater.

E-post: kg@iuv.no
Tlf: 41 67 80 70

Sosiale medier


Bilde av Einar Våge

Einar Våge
Head of project Greenspot Mongstad

Solid erfaring (16 år) som toppleder fra IT og Digitaliseringsselskapet Atea AS. Ansvarsområdet har vært å bygge og utvikle selskapet på Vestlandet, fra Stavanger til Kristiansund (8 lokasjoner). Solid erfaring med strategiarbeid, personalledelse og utvikling, organisering, markeds- og kundearbeid for gjennom dette å nå vekstmål. Har også styreverv og et styrelederverv i bedrifter på Vestlandet. Utdannelse: Automasjonsingeniør og ulike lederutviklingsprogrammer.

E-post: einar.vaage@iuv.no
Tlf: 93 05 58 08

Sosiale medier