Frokostseminar med Nordea

shutterstock_358977299.jpg

Nordea etablerer seg i kompetansehuset Dampen og inviterer sammen med Industriutvikling Vest AS, Hagel AS og Nordhordland Næringslag til frokostmøte tirsdag 16. oktober.

Økt grad av digitalisering og raskt fallende kostnader på mer effektive, klimavennlig og sirkulære teknologiske løsninger, vil gjøre det enklere å få implementert nye bærekraftige forretningsmodeller raskere. 

Hvordan kan finanssektoren bidra? Hvilke konkurransefortrinn byr bærekraftsperspektivet på for næringslivet? Hvordan setter vi en pris på risikoen rundt klimaendringer og bærekraft? Hvordan få investorer til å investere både penger og kompetanse for bærekraftig utvikling av det lokale næringsliv?

Disse og flere fremtidsrettede spørsmål vil være tema på frokostmøtet.


Sted: Auditoriet på Dampen
Tid: 16. oktober 2018, frokost fra kl. 08:00, møtestart kl. 08:30

 

 
dame.png

Agenda for dagen

08:00 Felles frokost med Nordea og samarbeidspartnerene
08:30 Velkommen ved Banksjef Margunn Bjørnestad
“Vest i Verden” – en oppdatering av makro-/mikrobildet ved Tor Larsen
Nordea StartUp & Growth ved Håvard Lindtvedt
“Det kan koste å ikke ta hensyn til bærekraft” ved Thina Saltvedt
Panelsamtale ledes av Børge Brundtland og Margunn Bjørnestad
10:00 Avslutning
ved Asle Hindenes, Hagel AS

 

 

Panelsamtale

Panelsamtalen er ledet av Margunn Bjørnestad og Børge Brundtland (Industriutvikling Vest) med tema; “Hvordan få lokale investorer til å sikre næringslivets bærekraftige utvikling ved å investere både kapital og kompetanse i både grundere og etablerte selskaper?”

I panelet møter du:

Ivar Johannessen - Framo og NWP

Tidligere direktør i Framo. Ivar har nå engasjert seg i lokalt næringsliv både som investor og styreleder. Ivar kjenner næringslivet godt både lokalt og internasjonalt.

ivar.png
 

Kristin Lerfald Grostad - Swancy

Swancy er en app for bytting av klær. Den gir deg mulighet til å bytte det du ikke vil ha, med noe du har veldig lyst på. Kristin Lerfald Grostad har jobbet hardt med å samle et solid team og utvikle ideen. Appen ble lansert i vår og har allerede en rekke brukere.

kristin.png
 

Dag Skansen - BAN

På få år har businessenglene i Bergen blitt Norges største investeringsnettverk i sitt slag. Gjennom Connect BAN Bergen bidrar Dag til at spennende ideer blir satt ut i livet. Til sammen har de 40 medlemmer i nettverket investert for rundt 30 millioner kroner i litt over 20 bedrifter!

dag.png
 

Jon Ingar Kjenes - Motitech

Motitech AS har siden 2013 motivert en rekke eldre til å komme i bedre form gjennom sitt treningskonsept MOTiview. Gjennom avtaler både lokalt og internasjonalt har Motitech på imponerende vis bidratt til bedre helse og dessuten økt kompetanse om fysisk trening.


jon.png

Påmelding

Frokostseminar med Nordea
Auditoriet på Dampen
Den 16. oktober 2018, frokost kl. 08:00,
møtestart 08:30


N_L1_B4_RGB.png
IUV_HOVED-Logo-Cmyk-(1) (3).png
Hagel_RGB_blaa (1).png
s5_logo.png