Årets Female Entrepreneur: Kathrine Molvik - FeC

Kathrine Molvik fra FeC ble årets vinner av prisen Female Entrepreneur (tidligere Årets gründerkvinne).  

Kathrine Molvik med mentor Linn Cecilie Moholt, Dilek Ayhan, statssekretære i Næringsdepartementet og Børge Bruntland, daglig leder i Industriutvikling Vest.

Kathrine Molvik med mentor Linn Cecilie Moholt, Dilek Ayhan, statssekretære i Næringsdepartementet og Børge Bruntland, daglig leder i Industriutvikling Vest.

Hele 130 søkere var påmeldt i konkurransen, og blant de 6 finalistene var det altså Molvik som gikk helt til topps. Kathrine bygger opp et internasjonalt kompetansesenter for material- og sveiseteknologi som skal håndtere hele verdikjeden fra utdanning til utvikling og robotisering. 

En glad vinner i Oslo-solen.

En glad vinner i Oslo-solen.

I oktober i fjor fikk Molvik Fredrikke Quam-prisen, som bestod av heder, ære og 30 000 kroner. Denne gangen kunne den unge entreprenøren fra Hjelmås ta med seg en halv million norske kroner hjem fra prisutdelingen som fant sted på Norsk design- og arkitektursenter  DOGA i Oslo.

Prisen ble delt ut av H.K.H Kronprinsessen på en markering av kvinnedagen 8. mars og er et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Norsk design- og arkitektursenter DOGA og Nærings- og fiskeridepartementet. Prisen skal få fram gode rollemodeller for å inspirere og mobilisere flere kvinner til vekstgründerskap. 

FeC kan du lese mer om på fec.as

Kathrine Molvik: FEC

Kathrine Molvik (36) er gründeren av FeC, som bygger opp et internasjonalt kompetansesenter for material- og sveiseteknologi. Vinner hun prisen Female Entrepreneur 2016? Svaret får vi 8. mars! #INfemale

Posted by Innovasjon Norge on 5. mars 2016
Kathrine Molvik på FeC's kontor i gründerfellesskapet til Industriutvikling Vest.

Kathrine Molvik på FeC's kontor i gründerfellesskapet til Industriutvikling Vest.