SleepDear - Et enklere liv for deg med pustemaskin

I fjor kunne du lese om hvordan Kenneth kunne hjelpe millioner til et bedre liv. Nå har den 49 år gamle oppfinneren, Kenneth Tonning, endelig lansert oppfinnelsen sin SleepStick, som det første produktet i produktserien SleepDear. SleepDear er ment å gjøre livet enklere for de som bruker pustemaskin. Bedriften bak serien heter Cracknut AS og er eid av oppfinneren selv sammen med investor Hackit Norway AS.

27. september var det offisiell lansering av SleepStick i Dampen, med flott oppmøte fra både ordfører, lokalt og internasjonalt næringsliv. 

SleepDear-teamet sammen med ordfører i Lindås Astrid Aarhus Byrknes på lanseringen i Dampen 27.09.16. Fra venstre; Kenneth Tonning (oppfinner og daglig leder i Cracknut AS), Ulf Gustavsson (Communication Manager i Cracknut), Ordfører Astrid Aarhus Byrknes, med-eier og investor i Cracknut Vegard Ertvaag og Erling Sunddal fra Hackit Norway og Ralf Metz (tysk forretningspartner).

SleepDear-teamet sammen med ordfører i Lindås Astrid Aarhus Byrknes på lanseringen i Dampen 27.09.16. Fra venstre; Kenneth Tonning (oppfinner og daglig leder i Cracknut AS), Ulf Gustavsson (Communication Manager i Cracknut), Ordfører Astrid Aarhus Byrknes, med-eier og investor i Cracknut Vegard Ertvaag og Erling Sunddal fra Hackit Norway og Ralf Metz (tysk forretningspartner).

Søvnapnè

Søvnapnè er en tilstand der en slutter å puste flere ganger når en sover. Tilstanden er svært utbredt, og en av behandlingsmetodene er en pustemaskin som kontinuerlig blåser luft inn i luftveiene. En er da avhengig av å sove med en maske, og tilhørende slange.

Problemet

Slangen kan for mange oppleves som vanskelig å ha med å gjøre om natten, og en våkner gjerne flere ganger i løpet av natten etter å ha surret seg inn i slangen, eller dradd av seg masken på grunn av denne. 

Løsningen

SleepStick er produktet som skal løse problemet med den problematiske slangen. 

Sleepstick er nemlig en smart slangeholder som plasseres under puten, skal redusere det irriterende slangeproblemet og etter Cracknuts sigende gir den deg nattesøvnen tilbake. 

Både oppfinnelsen og oppfinneren selv har fått stor oppmerksomhet i media den siste tiden, og mandag 26. september kunne du blant annet lese om Kenneth i BT. 

Saken kan du lese her: Jeg kan ha 30 pustestopp i timen


Her kan du se hvordan SleepStick løser problemstillingen med slangen til pustemaskinen:

Produktet kan du lese mer om, og kjøpe, på sleepdear.no eller sleepstick.no