Gründer-eventyret Hackit Norway AS lanserer nytt produkt

Etter kjempesuksessen med så langt over 700.000 solgte av kjøttdeighakken Hackit, lanserer vi endelig vårt nyeste familiemedlem.

Pizzaskjærere kommer i uendelig mange varianter, men vi er sikker på at Sliceit vil bli lagt merke til i hyllene på de største butikkjedene i Norge og ikke minst satt pris på når lørdagspizzaen skal deles opp.
— Daglig Leder Vegard Ertvaag
De fleste har nok opplevd den irriterende pizzaskorpen som ikke blir delt med en vanlig pizzaskjærer i langpannen. Et annet problem er renhold, med redskaper montert i flere deler, kan fort bakterier samle seg i åpninger og hulrom. Dette har vi løst på en enkel måte med Sliceit. Sliceit er støpt i et stykke med muligheter for å ta av og rengjøre bak hjulet.
— Mesterkokk Erling Sundal

Vi i Industriutvikling Vest er glad for å ha en slik ressurs som Vegard i vårt miljø. Vegard er innovativ, og samtidig en stor inspirasjonskilde for andre gründere.  Lanseringen av produktet i dag, i Dampen, var en stor suksess med mange glade pizza-spisende gjester.

Vi gratulerer!