Sigmund vil løse verdens vannmangel-problem.

Sigmund Larsen (til høyre) i dialog med Vidar Grindheim fra Industriutvikling Vest.

Sigmund Larsen (til høyre) i dialog med Vidar Grindheim fra Industriutvikling Vest.

Ingeniøren Sigmund Larsen fra Frekhaug mener han kan sitte på løsningen til verdens vannmangel. Med støtte fra Det norske Veritas drar Larsen nå verden rundt for å selge inn prosjektet sitt som går ut på å bruke gamle oljeskip til å rense kloakkvann. 

Tanken slo ham da han var på ferie i Dubai og så kloakkvann som ble kjørt 30-40 km inn i ørkenen. 7-8000 biler kjørte kloakken fra bebyggelsen og inn i ørkenen daglig. Med sin mangeårige bakgrunn fra shipping, forstod Larsen raskt at det her måtte finnes en bedre løsning. 

Se TV2's reportasje om Larsen her: 

http://www.tv2.no/2015/04/18/aktualitet/drikkevann/kloakk/vann/6818073