Åpning av Dampen.

Tirsdag 20. januar var det åpning av kontorbygget Dampen i Knarvik og gründerfellesskapet som Industriutvikling Vest har etablert der. 

Bygget skal bli et viktig møtested for gründere og næringslivet i Nordhordland!

Takk til fylkesordfører Tom-Christer Nilsen som stod for offisiell åpning, revyartist Claus Sellevoll for glimrende underholdning, Liv Grete Skjelbreid for et flott foredrag og Norwegian Weather Protection AS for en spennende presentasjon av virksomheten. Takk for gode ord fra leder av regionrådet Jon Askeland, fungerende ordfører i Lindås, May Eva Sandvik og banksjef i Sparebanken Vest, Margunn Bjørnestad. Dere gledet oss og alle de 90 gjestene!

Du kan lese mer om åpningen på avisa Nordhordland sin nettside her: http://www.nordhordland.no/Framtida_ligg_i_Dampen-5-33-5448.html

Eller du kan følge oss på Facebook og bl.a. se flere bilder fra åpningen.